Un bărbat bănuit de comiterea unei crime a fost arestat în Franţa

Presupusul autor al unei crime comise marţi la Besançon, estul Franţei, a fost arestat vineri pe aeroportul din Atena, a declarat o sursă a poliţiei, confirmând informaţii difuzate de site-ul RTL/ M6.

03 nov. 2018, 06:24
Un bărbat bănuit de comiterea unei crime a fost arestat în Franţa

Rafid A., în vârstă de 38 de ani, considerat principalul suspect în această crimă, a fost arestat vineri după-amiază de către poliţişti greci pe aeroportul din Atena, în baza unui mandat internaţional de arestare, conform RTL/M6.

Citeşte şi Femeia suspectată că şi-a tranşat soţul, un fost poliţist local din Brăila, va fi cercetată în libertate

Bărbatul este suspectat că şi-ar fi ucis soţia, Razia, cetăţean afgan, 34 de ani, mamă a trei copii.

Aproximativ 400 de persoane au adus un omagiu soţiei ucise, Razia, în vârstă de 34 de ani. Cuplul locuia de numai un an într-un apartament din Besancon.

Razia a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit, soţul ei înjunghiind-o cu mai multe lovituri de cuţit în gât şi în alte zone ale corpului, şi i-a secţionat aorta, potrivit unei surse judiciare.

Femeia a lăsat în urma ei trei copii – de 9, 12 şi 16 ani. Doi dintre copiii ei au fost daţi în plasament provizoriu, printr-o decizie a justiţiei. 

 Razia depusese şapte plângeri împotriva soţului şi pentru „violenţe voluntare asupra unuia dintre soţi”.

avait déposé sept plaintes contre son mari, trois à Marseille puis quatre à Besançon pour violences volontaires sur conjoint, violences aggravées et menaces de mort réitérées, selon l’association.