Un bărbat beat şi-a tăiat cu o sticlă spartă soţia, cumnata şi cumnatul

Incident înfiorător în judeţul Argeş. Un bărbat şi-a tăiat cu o sticlă soţia, cumnata şi cumnatul, după ce ultimul i-a certat copilul. Individul era băut, şi-a ieşit din minţi, iar rudele nu au reuşit să oprească atacul. După ce i-a rănit pe cei trei, bărbatul a fugit, iar acum este căutat de poliţişti.

28 aug. 2015, 05:51
Un bărbat beat şi-a tăiat cu o sticlă spartă soţia, cumnata şi cumnatul

Cele două cupluri stăteau la un pahar de băutură în curtea agresorului din Bascov, judeţul Argeş. La un moment dat, cumnatul l-a apostrofat pe copilul gazdei. Tatăl, deja ameţit de alcool, a spart o sticlă şi l-a atacat pe bărbat. Cele două femei au sărit să îl oprească, dar au fost rănite şi ele, potrivit România TV.

Când a văzut ce a făcut, agresorul şi-a abandonat cumnatul, cumnata şi soţia şi a fugit. Victimele au reuşit să sune după ajutor şi au ajuns la spital.

Unul dintre pacienţi prezintă o plagă toracică posterioară şi o plagă la nivelul membrului superior stâng. Cea toracică este importantă. Pacienta prezintă o plagă la nivelul membrului superior stâng, iar a treia persoană prezintă o plagă destul de importantă la nivelul mâinii drepte„, a declarat medicul de la UPU Piteşti, Rodica Barbu Maximilian.

Poliţiştii îl caută acum pe agresor.