Un bărbat bolnav de cancer a murit pe holurile policlinicii imediat după ce a fost externat VIDEO

Un bărbat din Buzău a murit la puţin timp după ce a fost externat. Pacientul şi-a dat ultima suflare în timp ce aştepta la rând, în policlinică, să-şi depună documentele cu care se externase din spital. Bărbatul venise să se înscrie în reţeaua beneficiarilor de gratuităţi la analgezice. 

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 10:02
Un bărbat bolnav de cancer a murit pe holurile policlinicii imediat după ce a fost externat VIDEO

Bărbatul avea 68 de ani şi locuia în localitatea Nehoiu. Acesta suferea de cancer şi fusese internat câteva zile la Spitalul Judeţean din Buzău, iar vineri dimineaţă a fost externat.

Nenorocirea s-a întâmplat în holul policlinicii 23 August din Buzău, sub privirile zecilor de oameni care aşteptau să intre în cabinete.

În timp ce își aștepta rândul la cabinetul de oncologie pentru a-și perfecta documentele, acestuia i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Din păcate, deși personalul din Policlinică, dar și medicii de la ambulanță au intervenit cu promptitudine, viața bărbatului nu a mai putut fi salvată. 

Medicii spun că bolnavul a fost externat în stare terminală şi că decesul putea să survină în următoarele 3-4 zile la domiciliu.

„Bărbatul a fost plecat pe picioarele lui. La un moment dat i s-a făcut rău, s-a prăbuşit la pământ şi a murit. Medicii nu l-au mai putut ajuta”, a declarat la România TV purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Buzău, Adriana Bratosin.