Un bărbat care a urcat în avionul dispărut a PRESIMŢIT că NU se mai ÎNTOARCE. Ce i-a spus soţiei lui

Paul Weeks, unul dintre cei 239 de pasageri de la bodrul avionului Malysia Airlines care a dispărut sâmbătă 8 martie, în timp ce se îndrepta spre Beijing. El a avut o presimţire că nu se va mai întoarce şi i-a spus soţiei sale ce trebuie să facă.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 08:08

Paul Weeks,uninginer mecanic din Australia, din Perth, a fost unul dintre cei 239 de pasageri care au urcat la bordul avionului Malysia Airlines, dispărut sâmbătă, în data 8 martie, în timp ce se îndrepta spre Beijing.

Înainte de a se îmbarca în Boeingul 777, la Kuala Lumpur, Paul, tată a doi copii, i-a dat soţiei sale, Danica, o serie de indicaţii despre ceea ce ea ar trebui să facă în cazul în care lui „i se va întâmpla ceva” rău pe drum şi va muri, scrie Daily News. 

Paul i-a dat verigheta Danicăi chiar înainte de urcarea în avion, ca să o păstreze şi să i-o dea fiului care se va căsători primul. Paul şi Danica au doi băieţi, Lincoln, în vârstă de 3 ani şi Jack, de numai 11 luni. 

De asemenea, Paul i-a lăsat soţiei lui ceasul de mână, spunându-i să i-l dea fiului care nu s-a căsătorit primul, când va fi mare.

Nu mi-am pierdut speranţa. Mi-ar plăcea să-l văd din nou intrând pe uşa aceea, să-l mai ţin în braţe măcar o dată…Îl văd peste tot, în casă…”, a povestit Danica în lacrimi, la emisiunea „9News”.