Un bărbat care a urcat în avionul dispărut a PRESIMŢIT că NU se mai ÎNTOARCE. Ce i-a spus soţiei lui

Publicat: Vineri, 14 Martie 2014 10:08 // Actualizat: Vineri, 14 Martie 2014 10:09 // Sursa: romaniatv.net

Paul Weeks, unul dintre cei 239 de pasageri de la bodrul avionului Malysia Airlines care a dispărut sâmbătă 8 martie, în timp ce se îndrepta spre Beijing. El a avut o presimţire că nu se va mai întoarce şi i-a spus soţiei sale ce trebuie să facă.

Paul Weeks,uninginer mecanic din Australia, din Perth, a fost unul dintre cei 239 de pasageri care au urcat la bordul avionului Malysia Airlines, dispărut sâmbătă, în data 8 martie, în timp ce se îndrepta spre Beijing.Înainte de a se îmbarca în Boeingul 777, la Kuala Lumpur, Paul, tată a doi copii, i-a dat soţiei sale, Danica, o serie de indicaţii despre ceea ce ea ar trebui să facă în cazul în care lui "i se va întâmpla ceva" rău pe drum şi va muri, scrie Daily News. 

Paul i-a dat verigheta Danicăi chiar înainte de urcarea în avion, ca să o păstreze şi să i-o dea fiului care se va căsători primul. Paul şi Danica au doi băieţi, Lincoln, în vârstă de 3 ani şi Jack, de numai 11 luni. 

De asemenea, Paul i-a lăsat soţiei lui ceasul de mână, spunându-i să i-l dea fiului care nu s-a căsătorit primul, când va fi mare.

"Nu mi-am pierdut speranţa. Mi-ar plăcea să-l văd din nou intrând pe uşa aceea, să-l mai ţin în braţe măcar o dată...Îl văd peste tot, în casă...", a povestit Danica în lacrimi, la emisiunea "9News".

 

 

 

 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mar 21:00
Răspunde | Votează email 0 email
TRAIAN
incercati sa comunicati celor caree cauta avionul urmatorul aspect : din motive neintelese inca , acest avion se afla in alt spatiu si alt timp. efectiv s-a activat un portal energetic asemanator experimentului PHILADELPHIA .pentru a intelege acest aspect trebuie strudiata teoria campului unificat de forte de albert einstein .practic este ca unul din cei doi copii sa se intalneasca in viitor cu tatal lor , recunoasterea facandu-se dupa inel sau dupa ceas. acest gen de evenimente se va repeta. cauza o constituie intrarea universului nostru in profunzimea centurii fotonice ..adica 25 dec. 2012 ..se manifesta sub alte forme.
14 mar 13:42
...El a avut o presimţire că nu se va mai întoarce şi i-a spus soţiei sale ce trebuie să facă. Citește mai departe…

...
14 mar 10:42
...class="item-date">
on March 14, 2014
Paul Weeks, unul dintre cei 239 de pasageri de la bodrul avionului Malysia Airlines care...
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H