Un bărbat care fusese declarat "mort" a "înviat" în morgă

Publicat: Miercuri, 13 Noiembrie 2019 11:44 // Actualizat: Miercuri, 13 Noiembrie 2019 11:44 // Sursa: romaniatv.net

Candelario Gutierrez Hernandez, în vârstă de 80 de ani, a fost declarat mort, marți, la ora 7 dimineața, de către medicii spitalului din Baranquilla, în departamentul Atlantico din Columbia, unde era spitalizat de mai multe zile din cauza unor probleme respiratorii.

„Ni s-a spus că a murit din cauze naturale și ni s-a înmânat certificatul de deces. Cadavrul său a fost depus într-un sac mortuar, la spital”, a explicat Gutierrez Fontvalo, fiica lui Gutierrez Fontvalo,, scrie Ouest-France.

După anunțul morții bătrânului, cei apropiați s-au adunat acasă la Fontvalo, la orele 15, la Pondera, la o oră de mers cu mașina, evz.ro

Fiica defunctului a început să întreprindă demersuri la o firmă de pompe funebre pentru a transporta corpul neînsuflețit de la spital și să organizeze ceremoniile funerare.

„Când cei de la pompe funebre au sosit, ne-au alertat repede spunând că bătrânul este în viață. Am sunat la spital și ambulanțierii ne-au confirmat că trăiește.

Mai mulți medici l-au examinat și au spus același lucru: omul este încă în viață”, a relatat Fontvalo.

Nepoata bătrânului, Gutierrez Luzneira, a afirmat că unchiul său avea ochii deschiși și chiar a plâns când aceasta l-a atins. În final, Gutierrez Hernandez a decedat la ora 18.30, în timp ce medicii căutau oxigen pentru a-l menține încă în viață, evz.ro

Presa locală a contactat Ministerul Sănătății pentru a afla cine sunt medicii care au tratat bărbatul în vârstă de 80 de ani.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bărbat înviat la morgă bărbat mort Gutierrez Fontvalo morgă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
21 Jan
noapte -3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H