Un bărbat care hărţuia sexual fetiţe, căutat de poliţişti

Poliţiştii din Slobozia sunt în alertă. Ei căută un bărbat care a hărţuit sexual două fetiţe de 7 ani. Individul le urmărea, iar când ajungea în scara blocurilor le aborda. Mai mult, chiar a încercat să le violeze.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 05:37
Un bărbat care hărţuia sexual fetiţe, căutat de poliţişti

Individul studia cu atenţie zona şi punea ochii mai ales pe fetiţele care se întorceau singure de la grădiniţă sau de la şcoală.

Odată ajunse în scara blocului unde locuiesc, bărbatul le solicita, sub diferite pretexte, să citească anumite afişe puse la afişier, le lua în braţe şi le atingea în zonele intime, încercând să profite de ele.

Poliţiştii caută un bărbat cu vârsta în jur de 40 de ani, cu burtă proeminentă, bine îmbrăcat şi cu aspect îngrijit. Descrierea a fost făcută chiar de una dintre fetiţele agresate. Poliţiştii au în acest caz un martor, dar şi o înregistrare video în care se vede cum individul aşteaptă lângă grădiniţă o nouă victimă.

Un caz asemănător s-a întâmplat anul trecut la Ploieşti, când o fetiţă de 10 ani a fost urmărită de un individ, după ce a ieşit de la şcoală şi a fost violată chiar în scara blocului unde locuia.