Un bărbat care iubeşte SEXUL riscă să facă ÎNCHISOARE: Are 22 de COPII cu 14 femei DIFERITE VIDEO

Un bărbat de 33 de ani din America riscă să intre la închisoare deoarece nu îşi permite să plătească 7.000 de dolari lunar pensie alimetară tuturor copiilor cărora le este tată.

07 iun. 2013, 19:46
Un bărbat care iubeşte SEXUL riscă să facă ÎNCHISOARE: Are 22 de COPII cu 14 femei DIFERITE VIDEO

Orlando Shaw, din Tennessee, riscă să ajungă la închisoare dacă nu va reuşi să plătească banii pe care îi datorează tuturor femeilor cu care a avut copii, potrivit NY Daily News.

Cu toate acestea, el este mândru de faptul că are 22 de urmaşi cu 14 femei diferite, chiar dacă, din calculele lui, ar avea doar 18 copii, cu 17 femei.

Citeşte şi Dan Petrescu plăteşte 1,5 milioane de dolari pensie alimentară

Ca să fiu sincer cu tine, un visător nu primeşte nimic. Îmi caut de muncă în fiecare zi, dar nimeni nu mă angajează din cauza cazierului. Sper ca într-o zi să fiu norocos şi să câştig la loto. Sunt copiii mei, îi iubesc şi nu mă interesează ce spun cei din jur. Eram tânăr şi ambiţios şi iubeam femeile. Ceea ce nu am ştiut este că ceea ce am făcut atunci când aveam 16-18 ani mă va urmări la 33 de ani„, a spus bărbatul în timpul unui interviu.

Bărbatul are de plătit zeci de mii de dolari, după ce fostele sale iubite l-au dat în judecată că nu este în stare să plătească pensia alimentară.