Un bărbat care lucra în IT s-a sinucis după ce şi-a pierdut jobul în urma pandemiei de coronavirus: „Intrase în depresie”

Un bărbat în vârstă de 47 de ani n-a putut să accepte pierderea serviciului în urma pandemiei de coronavirus, motiv pentru care și-a pus capăt zilelor. El a fost găsit mort chiar de soția lui, femeia care-i era alături de 16 ani. 

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 18:44
Un bărbat care lucra în IT s-a sinucis după ce şi-a pierdut jobul în urma pandemiei de coronavirus: „Intrase în depresie”

Glynn Brown avea 47 de ani, lucra în IT și era căsătorit de 16 ani, cu Helen. Cei doi trăiau în Wolstanton, Staffordshire, Regatul Unit și erau fericiți. Criza generată de coronavirus, însă, a adus schimbări drastice în viețile lor, pe care bărbatul n-a putut să le accepte.

La doar câteva săptămâni după ce și-a pierdut jobul din cauza pandemiei de coronavirus, bărbatul a fost găsit fără suflare în garajul locuinței.

Potrivit Mirror.co.uk, acesta suferea de depresie și anxietate, iar în momentul în care a părăsit locuința i-a spus soției că iese să vorbească la telefon. Puțin mai târziu, bărbatul avea să fie găsit mort, chiar de soție.

Urma un tratament pentru problemele sale de anxietate, însă totul părea să fie bine.”, a mărturisit soția bărbatului, care a precizat că niciodată n-a spus că ar intenționa să-și facă rău.

În ciuda faptului că paramedicii au fost chemați la fața locului și au ajuns rapid, bărbatul n-a putut fi salvat.