Un bărbat cazat la un hotel a nimerit în toiul unei petreceri pentru swingeri. Ce a urmat

Un bărbat cazat la un hotel a nimerit în toiul unei petreceri pentru swingeri. Ce a urmat este incredibil.

04 ian. 2020, 07:58
Un bărbat cazat la un hotel a nimerit în toiul unei petreceri pentru swingeri. Ce a urmat

Bărbatul, tată a patru copii, a transmis că este revoltat de faptul că în momentul în care a făcut rezervarea pentru cazare, nu a fost anunțat că în clădire are loc o orgie la care participă 1.000 de persoane în noaptea de Revelion, scrie libertatea.ro.

Omul spune că dacă ar fi știut de existența petrecerii, nu ar fi mai rezervat camera la hotelul Hilton.

Citeşte şi Petrecere într-un club de swingeri. Cât costă să ai o noapte de neuitat. Doamnele singure au mari reduceri

„Oamenii care cheltuie bani frumoși pentru a se caza la Hilton ar trebui să știe ce se întâmplă acolo, mai ales dacă au familii”, spune bărbatul care a vrut să rămână anonim.

„Era o cadă cu hidromasaj în care se petreceau tot felul de lucruri”, a mai povestit bărbatul. El a mai spus că nu are nicio problemă cu persoanele care participă la astfel de petreceri, dar că nu vrea să-și expună familia la lucruri de acest gen. Bărbatul susține că a încercat să-și primească banii înapoi pe cazare, dar reprezentanții hotelului au refuzat să-i ramburseze banii.

Un purtător de cuvânt al companiei Hilton a declarat pentru Fox News că hotelul în cauză este deţinut şi operat independent şi că nu poate comenta. Managerul hotelului din Sacramento a transmis că iau în serios „confortul şi confidenţialitatea tuturor oaspeţilor noştri”.