Un bărbat cu 102 copii nu mai face faţă cheltuielilor. Ce le-a cerut soţiilor lui

Un bărbat cu 102 copii nu mai face faţă cheltuielilor. Musa Hasahya, în vârstă de 67 de ani, locuiește împreună cu familia lui numeroasă în Bugisa, Uganda, unde poligamia este legală şi spune că a început să resimtă povara financiară din cauza familiei numeroase.

27 dec. 2022, 16:15
Un bărbat cu 102 copii nu mai face faţă cheltuielilor. Ce le-a cerut soţiilor lui
Un bărbat cu 102 copii nu mai face faţă cheltuielilor

Un bărbat cu 102 copii nu mai face faţă cheltuielilor şi le-a cerut soțiilor sale să folosească metode contraceptive, pentru că nu-și mai dorește alt copil.

Nu mai pot accepta nașterea altor copii din cauza resurselor limitate. Și, în acest sens, le-am sfătuit pe toate soțiile mele care sunt fertile să meargă la cabinetul de planificare familială. De asemenea, îi sfătuiesc pe cei care doresc mai mult de patru soții să nu facă asta, pentru că nu e bine”, a spus Musa.

Citeşte şi: Pasărea Shoebill, un exemplar rămas de pe vremea dinozaurilor. Emite sunete ca de mitralieră și poate sta nemișcată ore întregi

Un bărbat cu 102 copii nu mai face faţă cheltuielilor

Acesta locuiește cu familia într-un complex format din 12 case în Bugisa. Spune că știe care sunt copiii și nepoții lui, dar nu îi cunoaște pe toți după nume.

S-a căsătorit cu prima soție, Hanifa, în 1971, la vârsta de 16 ani, după ce a abandonat școala, și la 18 ani a devenit pentru prima dată tată. Avea bani și pământuri, așa că a decis să-și extindă familia și s-a căsătorit cu mai multe femei.

O bună perioadă de timp s-a descurcat bine, dar pe măsură ce familia s-a tot extins a început să aibă dificultăți, iar acum a cerut ajutor financiar de la guvern. În plus, a decis ca el să nu mai facă niciun copil.