Un bărbat cu permisul auto suspendat şi care mirosea a alcool a încercat să scape de poliţişti sărind pe locul din dreapta. Era singur în maşină

Vineri seara, în jurul orei 22:40, un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești care patrula pe drumul comunal Frătăuții Vechi, au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism.

22 aug. 2022, 18:33
Un bărbat cu permisul auto suspendat şi care mirosea a alcool a încercat să scape de poliţişti sărind pe locul din dreapta. Era singur în maşină

Șoferul a ignorat semnalele polițiștilor și a mărit viteza de deplasare, schimbând direcția de mers la dreapta, pe un alt drum comunal. Oamenii legii l-au urmărit pe o distanță de aproximativ 200 metri, fiind la doi-trei metri în spatele autoturismului când șoferul a oprit brusc mașina în mijlocul drumului. Bărbatul a sărit de pe scaunul stânga al autoturismului pe scaunul din dreapta, loc unde a și fost găsit de agenții de poliție, având cheile de contact ale mașinii în mâna stângă. Acesta era singur în mașină și a refuzat orice cooperare cu agenții de poliție.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 48 ani din comuna Frătăuții Vechi, care are permisul de conducere reținut, potrivit Ziarul de pe Net.

Deoarece emana halenă alcoolică i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, bărbatul refuzînd, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea recoltării de mostre biologice, loc unde, în prezența cadrelor medicale, a refuzat recoltarea de mostre biologice.

Polițiștii efectuează în cauză cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul de la prelevarea de mostre biologice”.

Citeşte şi: Vacanţă de coşmar pentru zeci de turişti români. Au rămas blocaţi în Turcia pentru că agenţia de turism cu care au plecat şi-a declarat falimentul