Un bărbat cu probleme psihice a intrat într-o grădiniţă şi a înjunghiat 16 copii

Nu mai puțin de 18 persoane, între care 16 copii, au fost înjunghiate cu un cuțit, miercuri, de către un bărbat. Atacul a avut loc la o grădiniță din China.

28 apr. 2021, 20:04
Un bărbat cu probleme psihice a intrat într-o grădiniţă şi a înjunghiat 16 copii

Cel puțin o victimă a murit în urma atacului care a avut loc asupra unei grădinițe din orașul chinez Beiliu. Un bărbat a intrat în unitatea de învățământ cu un cuțit în mână și a început să înjunghie elevii și personalul didactic. Bărbatul a atacat 16 copii și doi profesori.

Autorităţile au anunţat că în atac au fost rănite 18 persoane, 16 copii şi doi profesori. Doi copii sunt în stare gravă, conform postului CCTV şi cotidianului South China Morning Post, citate de Cancan.

Agresorul are 25 de ani și ar suferi de probleme psihice. El a fost imobilizat de martori şi arestat preventiv de poliţie. Autorităţile chineze încearcă să afle motivul atacului.

În urmă cu un an, un alt atac s-a soldat cu rănirea a 39 de persoane. S-a întâmplat tot în provincia chineză Guangxi Zhuang, în iunie 2020. Și atunci între cei răniți se aflau numeroși copii.

Șocant! Un bărbat bolnav psihic a înjunghiat 16 copii şi a omorât un educator

Autoritățile locale din Beiliu au făcut apel la oameni să doneze sânge. Imaginile surprinse miercuri arată cum localnicii s-au așezat la coadă pentru a dona sânge.

Un bărbat a atacat 18 persoane, între care 16 copii, la o grădiniță din regiunea sud-vestică a Chinei, Guangxi, relatează Reuters.

Doi dintre copii au fost răniți grav, potrivit agenției chineze, Xinhua. În urma incidentului au fost răniți şi cei doi educatori care se aflau în incinta grădiniței. Atacul s-a produs în orașul chinez Beiliu.

Citeşte şi: Tragedie imensă: cel puţin patru morţi după ce un spital a luat foc! Unitatea nu avea internaţi pacienţi cu Covid-19