Un bărbat de 24 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un sens giratoriu. George conducea cu 170 km/h

Momentul în care bărbatul de 24 de ani din Constanța a făcut un accident teribil în urma căruia a murit a fost surprins de o cameră de supraveghere. Impactul a fost atât de puternic încât bucăți din mașini au sărit la zeci de metri distanță, iar vitezometrul s-a oprit la 170 km pe oră.

12 dec. 2023, 11:58
Un bărbat de 24 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un sens giratoriu. George conducea cu 170 km/h

George, în vârstă de 24 de ani, a murit în noaptea de luni spre marţi, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un sens giratoriu, de la ieşire din Constanţa spre Valu lui Traian. Poliţiştii au stabilit că el avea suspendat dreptul de a conduce, iar în momentul accidentului avea viteză foarte mare.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configuraţia drumului şi ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu”, au transmis poliţiştii.

Citește și: Microbuz de transport persoane, implicat într-un accident în Suceava. Sunt mai mulți răniți

La locul accidentului au ajubns şi echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, două ambulanţe SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă. Şoferul a fost declarat decedat de medicul echipajului SMURD.

“În urma verificărilor s-a constatat faptul că şoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Tragedie pe șosea în județul Iași! O persoană și-a pierdut viața și alte 4 sunt în stare foare gravă

Primele date arată că tânărul conducea cu 170 de km/h. Totodată, acesta avea suspendat dreptul de a conduce.

George I. a fost salvamar şi era de loc din localitatea Gârliciu. “Mi-ai rupt sufletul din mine”, a scris sora tânărului pe reţelele de socializare. Pe pagina tânărului de Facebook, apare că acesta a obţinut carnetul de conducere în noiembrie 2022, scrie constantatv.ro.