Microbuz de transport persoane, implicat într-un accident în Suceava. Sunt mai mulți răniți

Șase oameni au fost răniți în urma unui impact între un microbuz de transport persoane și o autoutilitară. S-a întâmplat marți dimineață în județul Suceava. 

12 dec. 2023, 11:30

Un microbuz care efectuează curse regulate pe ruta Suceava – Liteni a fost implicat marți într-un accident rutier produs în orașul Liteni. Microbuzul a intrat în coliziune cu o autoutilitară în care se aflau mai mulți muncitori, potrivit monitorulsv.ro.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului transmit că din primele evaluări șase persoane necesită îngrijiri medicale.

Citește și: Tragedie pe șosea în județul Iași! O persoană și-a pierdut viața și alte 4 sunt în stare foare gravă

Vestea bună este că toate cele 6 victime sunt conștiente și cooperante. Din cele șase persoane duse la spital, patru erau din microbuz iar două din autoutilitară.

Citește și: Carambol cu șase mașini pe DN 1, în Brașov. Sunt mai multe victime. Accident grav şi în Neamţ și Hunedoara

 

Accident grav din cauza poleiului în Botoșani. Trei victime au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital marți dimineață după un accident grav care avut loc în județul Botoșani, în zona localității Joldești. Un autoturism marca Audi, condus de un șofer de 28 de ani, a derapat pe șoseaua acoperită cu polei și a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un Volkswagen condus de o tânără de 23 de ani, care se afla în mașină cu mama ei.