Un bărbat de 54 de ani din Arad a bătut doi adolescenţi până i-a băgat în spital: „Adu, bă, sabia!” VIDEO

Imagini violente au fost surprinse pe un teren de fotbal din Arad. Un părinte a intervenit în cearta dintre doi adolescenţi şi l-a bătut crunt pe unul dintre ei.

26 oct. 2021, 14:22
Un bărbat de 54 de ani din Arad a bătut doi adolescenţi până i-a băgat în spital: „Adu, bă, sabia!” VIDEO

În imaginile publicate de presa locală din Arad se poate vedea cum bărbatul l-a pus la pământ pe băiat şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele. Ba, mai mult, la un moment dat se aude cum cere cuiva o sabie: „Adu sabia măi! Bă, nu mai da, bă”.

După aceste momente violente, doi adolescenţi – în vârstă de 16 şi 18 ani- au ajuns la spital. La faţa locului a fost chemată ambulanța, dar şi poliţia.

Ambii băieţi au fost loviți de acelaşi bărbat – în vârstă de 54 de ani – şi se pare că totul a plecat de la nişte neînţelegeri legate de meciul de fotbal.

A început un scandal iar bărbatul şi-a ieşit din minţi şi i-a bătut, cu pumnii şi picioarele, pe doi dintre tinerii prezenţi. Ei au fost transportaţi la spital, unde au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost lăsaţi să plece.

„Copiii se jucau fotbal. A venit copilul de 12 ani, băieții s-au certat între ei pentru un fault, copilul l-a sunat pe tatăl său, a venit și a început să dea în copii. Doi au ajuns la spital, al treilea e destul de bine. Copiii nici măcar nu îl cunosc pe băiatul de 12 ani, dar cum se jucau fotbal, au spus că n-are nicio importanță că copilul are 12 ani și că se pot juca împreună, dar din păcate, pentru că l-au băgat în echipă au ajuns să fie bătuți pentru o ceartă între copii”, a declarat un martor al evenimentelor pentru Aradon.

Părinţii lor au depus deja plângere împotriva agresorului. De atfel, poliţiştii au anunţat că au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violențe.

Citeşte şi: Controale de amploare în prima zi de restricţii dure. S-au dat amenzi în valoare totală de 10.000 de lei