Un bărbat de 88 de ani a murit pe mormântul soției sale. Bătrânul a mers să îi ducă flori la locul de veci

Un bărbat de 88 de ani și-a găsit sfârșitul pe mormântul soției sale. Bătrânelul a mers la locul de veci al celei care i-a fost parteneră de viață să pună niște flori, când la un moment dat, i s-a făcut rău și a murit.

05 mart. 2023, 21:48
Un bărbat de 88 de ani a murit pe mormântul soției sale. Bătrânul a mers să îi ducă flori la locul de veci

Un bărbat de 88 de ani a murit pe mormântul soției sale. Incidentul a avut loc sâmbătă într-un cimitir din Luino, Italia. Bărbatul în vârstă de 88 de ani a mers împreună cu îngrijitoarea sa la mormântul soției sale pe care a pierdut-o recent.

Citește și Bătrână de 103 ani din Vaslui, bătută cu sălbăticie şi jefuită. Tâlharul i-a aprins şi o lumânare, crezând că a omorât-o: „Tu eşti cel mort, nu eu”

Un bărbat de 88 de ani a murit pe mormântul soției sale

Se pare că bătrânul nu a putut să treacă peste durerea pierderii celei cu care a împărțit de-a lungul timpului și bune și rele, iar atunci când a mers la mormântul soției sale i s-a făcut rău și a murit pe locul de veci, sub privirea îngrozită a badantei, potrivit milano.corriere.it.

Biata femeie a sunat imediat la numărul de urgență, iar la fața locului a ajuns o ambulanță care l-a transportat pe bărbat la spitalul din oraș.

În tot acest timp, atât echipajul de salvare, cât și medicii au făcut tot posibilul să îl readucă la viață pe bătrân, însă, din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, i-a fost constatat decesul.

Îngrijitoarea bătrânului a dezvăluit că după ce și-a pierdut soția, bărbatul era foarte apatic și nu își mai dorea nimic de la viață. În ultima vreme, bătrânul vorbea doar despre soția sa și despre clipele minunate pe care le-au petrecut împreună de-a lungul timpului, dar și despre ziua în care se vor reîntâlni.

Mai mult, femeia spune că singurul loc unde bărbatul de 88 de ani mergea era locul de veci al partenerei sale de viață, unde și-a găsit și sfârșitul de altfel.

Citește și Bătrânii morţi de Covid au „salvat” sistemul de pensii din Italia. Statul a cheltuit deja cu peste un miliard de euro mai puţin pentru plata lor, în 2020