Un bărbat din Baia Mare a murit după ce a traversat strada printr-un loc nepermis

Un bărbar din Baia Mare a murit după ce a fost lovit în plin de o maşină în timp ce trecea strada prin loc nepermis. Poliţiştii au stabilit că mașina s-a oprit la aproximativ 80 de metri de la locul accidentului. Tânărul a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

RomaniaTV.net
04 feb. 2014, 14:49
Un bărbat din Baia Mare a murit după ce a traversat strada printr-un loc nepermis

Traversarea străzii prin loc nepermis l-a costat viaţa pe un bărbat din Baia Mare. O maşină l-a lovit în plin. Poliţiştii au stabilit că acesta avea viteză: autoturismul s-a oprit la aproximativ 80 de metri de la locul accidentului, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident TERIBIL pe DN 7. Un bărbat şi un copil au murit, iar o femeie a fost preluată de un elicopter SMURD

Accidentul a avut loc pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Baia Mare. Bărbatul a vrut să treacă strada, moment în care a fost izbit violent de o maşină. Victima a fost resuscitată de medici minute în şir.

Prezenta multiple traumatisme severe. Era in stop cardio respirator. Am inceput manevrele de resuscitare, am imobilizat si transportat pacientul la spital pentru investigaţii ulterioare„, a declarat Aurelian Bulzan, medic SMURD.

Citeşte şi DRAMĂ cumplită într-o familie din Neamţ: Un băieţel de 4 ani a murit chiar sub ochii mamei VIDEO

Poliţiştii au deschis o anchetă. Din primele cercetări, şoferul conducea cu viteză. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.