Un bărbat din Bihor, recent eliberat pe baza recursului compensatoriu, şi-a ucis iubita

Un bărbat din oraşul bihorean Aleşd, eliberat anul trecut pe baza recursului compensatoriu, a ucis din nou. Bărbatul şi-a sugrumat iubita, după care s-a predat Poliţiei. Grav este că şi precedenta condamnare o primise tot pentru crimă.

RomaniaTV.net
01 dec. 2019, 13:47
Un bărbat din Bihor, recent eliberat pe baza recursului compensatoriu, şi-a ucis iubita

Crima s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit ebihoreanul.ro. Bărbatul, Iosif Venţel, 47 ani, şi-a sugrumat concubina, după care s-a predat la Poliţie. Bărbatul a fost reţinut urmează fi fie prezentat magistraţilor Tribunalului Bihor cu propunere de arestare.

Potrivit sursei citate, bărbatul este recidivist. Recent el fusese eliberat din închisoare după ce în 2008 a mai ucis o femeie, o fostă iubită care îl părăsise. Bărbatul a înjunghiat-o pe femeie cu mai multe lovituri de cuţit, iar apoi a lovit-o în cap şi cu un topor. Pentru fapta sa a fost condamant în 2010 la 15 ani de închisoare. A fost eliberat condiţionat însă pe 15 februarie 2018, în baza Legii 169/2017, care prevede reducerea din totalul pedepsei a 6 zile pentru 30 de zile executate în condiţii de detenţie necorespunzătoare.