Lovit de două ori, în două luni: Bărbat din Bistriţa, în comă după ce a fost accidentat pe zebră

Un bărbat din Bistriţa se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni. Culmea ghinionului este că în urmă cu două luni, el a mai fost acroşat de un autoturism, tot pe zebră. Atunci, însă, a scăpat cu răni uşoare, informează România TV.

06 feb. 2013, 06:27
Lovit de două ori, în două luni: Bărbat din Bistriţa, în comă după ce a fost accidentat pe zebră

Bărbatul de 55 de ani a fost lovit în timp ce traversa Drumul Naţional 17 pe trecerea de pietoni, foarte aproape de locuinţa sa. Martorii spun că victima era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Speriaţi de ce s-a întâmplat martorii au sunat imediat la 112. Impactul a fost însă atât de puternic încât bărbatul a intrat în comă.

„Pacientul se află în comă, cu traumatism cranio cerebral sever, l-am intubat şi l-am transportat la tomograf pentru investigatii suplimentare”, a declarat Mihaela Kuron, medic pe SMURD.

Şoferul este acum cercetat de poliţişti.

„Din primele declaraţii ale unor martori rezultă că un autoturism nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care s-a angajat în traversarea străzii pe la trecerea de pietoni.”, a explicat Vasile Andrieş de la Poliţia Rutieră Bistriţa.