Un bărbat din Bolivia s-a îmbătat şi a fost îngropat de viu. Tânărul credea că este în patul său, până a vrut să meargă la baie VIDEO

Povestea unui tânăr din Bolivia care spune că a fost îngropat de viu în timpul unui festival, după ce s-a îmbătat, a devenit virală pe rețelele sociale şi a fost preluată şi de televiziunile locale.

15 aug. 2022, 14:08
Un bărbat din Bolivia s-a îmbătat şi a fost îngropat de viu. Tânărul credea că este în patul său, până a vrut să meargă la baie VIDEO

Victor Hugo Mica Alvarez, bărbatul din Bolivia îngropat de viu, în vârstă de 30 de ani, spune că a făcut plângere după acest incident, dar polițiștii nu l-au crezut, spunându-i că e prea beat.

Tânărul a povestit că a mers la un festival dedicat „Mamei Pământ”, Pachamama.

„Aseară am fost la dans și nu mai țin minte nimic. Singurul lucru pe care mi-l amintesc este că credeam că sunt în patul meu și am vrut să merg la toaletă, dar nu mă puteam mișca”, a povestit el într-un interviu pentru presa locală, citat de Digi 24.

Și-a dat seama că e într-un sicriu care avea acoperiș de sticlă, pe care spune că a spart-o și așa a reușit să iasă. Alvarez e convins că cei care l-ar fi îngropat de viu într-un șantier au vrut să-l folosească pe post de „sullu”, sau sacrificiu pentru zeița Pachamama.

Bărbatul spune că a mers la poliție, dar că lucrurile au luat o altă întorsătură decât se aștepta. Polițiștii au crezut că e prea beat și spune lucruri incoerente.

Citeşte şi: Henry Kissinger recunoaşte vina SUA în războiul din Ucraina: „Ne aflăm în pragul războiului cu Rusia şi China din cauza unor chestiuni pe care le-am creat parţial”