Un bărbat din Braşov şi-a şantajat fosta iubită să se culce cu el până năştea actuala parteneră. Cum s-a încheiat povestea

Un bărbat din Braşov şi-a şantajat fosta iubită, cu imagini compromiţătoare, ca să se culce cu el până năştea actuala parteneră. Cei doi au avut o relaţie de un an de zile, fără ca tânăra să ştie, susţine ea, că el avea o relaţie de lungă durată cu o altă femeie, cu care locuia şi de la care aştepta un copil.

RomaniaTV.net
22 aug. 2020, 06:10
Un bărbat din Braşov şi-a şantajat fosta iubită să se culce cu el până năştea actuala parteneră. Cum s-a încheiat povestea

Femeia susţine că a decis să rupă orice legătură cu bărbatul, spunându-i acestuia că nu doreşte să îl mai vadă. Doar că bărbatul nu era de acord să nu se mai întâlnească şi a început să o şantajeze cu imagini indecente.

El salvase într-un telefon mai multe înregistrări şi fotografii cu amanta, pe care le făcuse cu acordul tinerei, se arată în sentinţă.Fotografiile şi filmuleţele au fost făcute pentru noi, cu acordul meu, dar fără a avea permisiunea de a le divulga în altă parte, a mărturisit femeia, în instanţă.

Ea a cedat insistenţelor şi a acceptat să se întâlnească cu bărbatul, fiind răsplătit cu o noapte de amor după ce a şters toate imaginile şi filmuleţele deocheate.

Însă, Instanţa notează că bărbatul a continuat să insiste cu şantajul, precizând că mai are alte fotografii şi filmuleţe şi că singura lui condiţie este ca tânăra să-i satisfacă dorinţele până când naşte actuala iubită.

Pentru că femeia nu a cedat, el a publicat toate datele pe un site pentru adulţi, scrie Cancan.ro.

Ulterior, tânăra l-a reclamat la Poliţie şi acesta a fost recent condamnat la 3 ani de puşcărie cu executare şi la plata a 100.000 de lei despăgubiri, pentru femeia şantajată.

 

loading...
Partenerii noștri