Un bărbat din Brazilia a murit devorat de peştii piranha. A sărit în lac pentru a scăpa de un roi de albine

Un bărbat din Brazilia a murit devorat de peştii piranha. O adevărată tragedie trăieşte în aceste momente familia bărbatului care şi-a pierdut viaţa într-un mod cumplit. Acesta a sărit în lac pentru a scăpa de un roi de albine.

03 nov. 2021, 17:12
Un bărbat din Brazilia a murit devorat de peştii piranha. A sărit în lac pentru a scăpa de un roi de albine
Un bărbat din Brazilia a murit devorat de peştii piranha

Un bărbat din Brazilia a murit devorat de peştii piranha. Acesta se afla la pescuit cu prietenii săi, în Minas Gerais şi a sfârșit într-un mod cumplit, potrivit publicației locale Estado de Minas Gerais.

Citeşte şi: Scandal uriaş în Brazilia. Un tratament împotriva COVID-19 a fost testat pe sute de bolnavi, fără ca ei să ştie. Nouă oameni au murit

Un bărbat din Brazilia a murit devorat de peştii piranha

În timp ce se relaxa pe malul unui lac, brazilianul a fost atacat de un roi de albine. Crezând că va scăpa de înțepături, a sărit în lac. Din păcate, însă, acesta a fost devorat de peștii piranha.

Ceilalți doi prieteni au sărit şi ei în apă pentru a scăpa de albine, însă au reușit să înoate la mal și să scape cu viață.

Trupul victimei a fost descoperit duminică, pe 31 octombrie, la aproximativ patru metri de mal, potrivit autorităților locale. Salvatorii care i-au recuperat cadavrul au declarat că fața victimei și alte părți ale corpului erau devorate, potrivit Observatornews.ro.

O furtună de nisip a făcut ravagii în Brazilia

Cel puţin şase persoane au murit în Brazilia în urma unor puternice furtuni de nisip care au lovit regiunile sud-estice în ultimele zile, fenomen natural amplificat de seceta extremă.

Furtunile, însoţite de rafale de vânt de până la 100 kilometri/oră, au provocat daune locuinţelor şi au dărâmat copaci şi stâlpi electrici în oraşe din statele Sao Paulo şi Minas Gerais.

Cele şase victime s-au înecat, aşa cum s-a întâmplat, spre exemplu, cu un pescar dintr-un sat de pe malul fluviului Parana, la 650 kilometri de Sao Paulo, pe 1 octombrie, scrie BBC. Altele au fost victime ale căderii copacilor, prăbuşirii caselor sau incendiilor.

Sunt fenomene climatice destul de frecvente, dar rareori sunt atât de intense ca acelea pe care le-am avut anul acesta”, a explicat meteorologul Estael Sias, de la compania de prognoză meteo Metsul. „Acesta este rezultatul unei lungi perioade fără precipitaţii, cu temperaturi ridicate şi umiditate scăzută„, a adăugat ea.