Un bărbat din Calafat, arestat după ce a făcut un live pe Facebook. De ce este acuzat: „A fost ridicat pentru expertizare”

Un bărbat din Calafat, arestat după ce a făcut un live pe Facebook. El este acuzat de ultraj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a afirmat că deţine un pistol cu care intenţionează să omoare un poliţist.

19 aug. 2023, 18:57
Un bărbat din Calafat, arestat după ce a făcut un live pe Facebook. De ce este acuzat: „A fost ridicat pentru expertizare”
Un bărbat din Calafat, arestat după ce a făcut un live pe Facebook

Un bărbat din Calafat, arestat după ce a făcut un live pe Facebok. Acesta se afla la el acasă când a proferat ameninţările, poliţiştii au găsit pistolul.

Bărbatul a indicat şi persoana pe care voia să o omoare, fiind vorba despre un poliţist care, în urmă cu mai puţin de o lună, a scos şi folosit pistolul din dotare faţă de un alt bărbat care devenise recalcitrant cu echipajul Poliţiei.

Citește și: VIDEO Cântăreaţa care a făcut show în faţa unui public inexistent la Târgul din Calafat îşi va imagina că va fi plătită

Un bărbat din Calafat, arestat după ce a făcut un live pe Facebook

În dimineaţa zilei de 18 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Calafat.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În fapt, un bărbat de 44 de ani, din localitate, este bănuit că în seara zilei de 25 iulie a.c., prin intermediul unei reţele de socializare, ar fi adresat ameninţări cu moartea unui poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat.

Cu ocazia percheziţiilor desfăşurate, la unul dintre imobile a fost găsit un pistol, acesta fiind ridicat pentru expertizare, bărbatul de 44 de ani fiind condus la audieri”, transmite, sâmbătă, Poliţia judeţeană Dolj.

Potrivit News.ro, că poliţistul ameninţat a făcut parte dintr-un echipaj care, în seara zilei de 25 iulie, a încercat să oprească în trafic un şofer beat şi fără permis de conducere, pe raza municipiului Calafat.

După o urmărire, şoferul a fost oprit, acesta a refuzat să se legitimeze, iar unul dintre cei doi pasageri a devenit recalcitrant, fiind împuşcat. Poliţistul care, la acel moment a tras un foc de armă în plan vertical şi alte două focuri către picioarele agresorului este cel ameninţat.

Totuşi, ancheta deschisă în urma transmisiunii pe Facebook arată că bărbatul de 44 de ani nu se afla în maşina oprită de echipajul Poliţiei în 25 iulie. Urmează ca, în cadrul verificărilor, să se stabilească dacă între persoana care l-a ameninţat pe poliţist şi cei trei bărbaţi există vreo legătură.