Un bărbat din Cluj s-a plimbat cu jumătate de maşină pe stradă. Oamenii legii l-au amendat

Oamenii legii din Floreşti au vizualizat mai multe imagini apărute pe o platformă de socialiazare, cu privire la o persoană de sex masculin care se deplasa în direcţia Gilău, cu un autoturism în stare avansată de deterioare şi fără plăcuţe de înmatriculare montate. Ulterior bărbatul a fost amendat.

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 14:24
Un bărbat din Cluj s-a plimbat cu jumătate de maşină pe stradă. Oamenii legii l-au amendat

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în această cauză. La scurt timp, autoturismul a fost depistat iar poliţiştii au legitimat conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani. De asemenea, s-a constatat faptul că autoturismul nu era înmatriculat.

Citeşte şi: Fost comisar de la Crimă Organizată, ARESTAT preventiv. Liviu Șipoș, acuzat că şantaja oameni de afaceri

„La data de 16 august a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au vizualizat o serie de imagini apărute pe o platformă de socializare, cu privire la o persoană care se deplasa pe DN1-E60, din direcţia Floreşti spre Gilău, cu un autoturism în stare avansată de deteriorare şi fără a avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate”, informează IPJ Cluj.

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.