Un bărbat din Cluj, victima CANICULEI. A murit după ce s-a expus la soare

Un bărbat din Cluj, care se afla la muncă pe câmp, a murit din cauza temperaturilor foarte ridicate la care s-a expus, informează România TV.

30 iul. 2013, 08:30
Un bărbat din Cluj, victima CANICULEI. A murit după ce s-a expus la soare

Bărbatul se afla pe un câmp, iar din cauza căldurii excesive, i s-a făcut rău. Bărbatul a acuzat dureri în piept şi ameţeli. Familia, care se afla cu el pe câmp, a chemat imediat ambulanţă. Medicii au reuşit să-l stabilizeze şi l-au transportat la spitalul din Turda. Acolo, bărbatul a început să se simtă, din nou, rău. Manevrele de resusictare au fost în zadar, iar bărbatul a murit la Unitatea de Primiri Urgenţe.

În urmă cu două zile, un alt bărbat a murit din cauza caniculei, în Suceava. Victima, în vârstă de 63 de ani, a murit, duminică, în urma unui stop cardio-respirator provocat de expunerea la soare, în timp ce se afla la picnic.

Capitala şi judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov se află, marţi, sub cod portocaliu de caniculă, urmând să se înregistreze temperaturi de până la 38-40 de grade, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

CITEŞTE ŞI: Cum să rezişti codului portocaliu de caniculă