Un bărbat din Dâmboviţa s-a sinucis cu o armă de vânătoare. S-a împuşcat în cap

Un bărbat din comuna Uliești, judeţul Dâmboviţa, s-a sinucis cu o armă de vânătoare, potrivit primelor informaţii. Polițiștii din Petrești au fost sesizați de către o femeie, că un bărbat şi-a pus capăt zilelor.

21 sept. 2022, 21:42
Un bărbat din Dâmboviţa s-a sinucis cu o armă de vânătoare. S-a împuşcat în cap
Un bărbat din Dâmboviţa s-a sinucis cu o armă de vânătoare

Un bărbat din Dâmboviţa s-a sinucis cu o armă de vânătoare. În comuna Uliești, într-o cameră a unei locuinței, a fost descoperit un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat, acesta prezentând o leziune prin împușcare, în zona capului.

Un bărbat din Dâmboviţa s-a sinucis cu o armă de vânătoare

Bărbatul era deținător legal al unei arme de vânătoare, informează Poliția Dâmbovița. Potrivit apropiaţilor, bărbatul suferea de depresie şi ar fi recurs la acest gest extrem după ce ar fi fost diagnosticat cu cancer.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: Accident grav în Dâmboviţa. Un camion care circula cu viteză mare a intrat într-o biserică

Furtunile au făcut ravagii în județul Dâmbovița

Apa a măturat tot ce i-a stat în cale în localitatea Costești. Angajații de la Primărie încearcă în aceste momente să scoată din apă o mașină luată de viitură. Apa a dus-o la un kilometru distanță. Mașina e plină de crengi, de bolovani, e complet distrusă și stă de două zile în apă.

Sunt o mulțime de curți inundate, mașini distruse, oameni care au pierdut munca de o viață. Viceprimarul din Costești: „Am așteptat să scadă nivelul apei ca să putem interveni. Au fost mai multe urgențe în satul Costești. Eliberăm drumurile și gospodăriile afectate. Sunt în jur de 26 de gospodării afectate, apa a pătruns peste tot. Acum încercăm să scoatem acest autoturism.

Mașina e plină cu bolovani, cu crengi, cu mâl, încercăm să o dăm la margine, dar oricum mașina e distrusă complet. Nu s-a mai întâmplat așa ceva în localitate. Din spusele localnicilor, un fenomen ca acesta, ca într-o oră, o cantitate atât de mare de apă să cadă și să distrugă totul. Trei mașini au fost luate de viitură de la fermă.

Una din ele a rămas mai aproape de fermă, pe alta a dus-o la 600 de metri și pe asta cam la un kilometru a dus-o. Noi am intervenit cu personalul din cadrul secției comunitare de utilități publice. Într-adevăr, a fost mult de muncă, sunt multe zone afectate, multe gospodării. Sperăm ca în maximum două zile să terminăm”.