Accident cu 12 victime în Dâmboviţa. A fost activat planul roşu de intervenţie

Un accident grav a avut loc, miercuri seară, în judeţul Dâmboviţa. 12 persoane au fost rănite, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit.

29 iun. 2022, 21:16
Accident cu 12 victime în Dâmboviţa. A fost activat planul roşu de intervenţie
Accident cu 12 persoane în Dâmboviţa

Accident cu 12 persoane în Dâmboviţa. Autorităţile au activat, miercuri seară, planul roşu de intervenţie.

UPDATE: Conform ultimelor informaţii, 11 persoane au fost transportate la trei spitale din Bucureşti: cinci persoane au fost preluate de ambulante SAJ, patru de către ambulanțe SMURD, o persoană a fost preluată de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă ( UTIM), o persoana preluată de elicopterul SMUR

Accident cu 12 persoane în Dâmboviţa. Autorităţile intervin de urgenţă

Citeşte şi Accident extrem de grav. Un microbuz şi două maşini s-au ciocnit şi au luat foc VIDEO + GALERIE FOTO

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs pe DN 1A, la Cocani, judeţul Dâmboviţa. 12 persoane au fost rănite în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism.

„La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 12 persoane rănite, conştiente, dintre care una rămasă blocată în microbuz”, a anunţat ISU Dâmboviţa.

Autorităţile au decis să activeze planul roşu de intervenţie. Circulaţia în zonă a fost blocată.

La faţa locului au intervenit nouă ambulante SMURD, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU Bucureşti – Ilfov.

Citeşte şi Accident cumplit pe DN 56, în Dolj! Doi bărbaţi au murit şi alte patru persoane, între care un copil de 4 ani, au fost rănite

De la SAJ Dâmboviţa au fost alocate 7 ambulanţe

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Din păcate, România e campioana accidentelor cu victime în UE, urmată la mică distanță de Bulgaria. Pe scurt, la noi mor cei mai mulți oameni ca urmare a accidentelor.