Un bărbat din Fălticeni a decis să se sinucidă din cauza sărăciei. Gestul terifiant pe care l-a făcut înainte să își pună capăt zilelor

Un bărbat din Fălticeni a decis să își pună capăt zilelor din cauză că era ”bătrân, bolnav, singur și sărac”. Înainte de a recurge la gestul extrem, bărbatul în vârstă de 53 de ani a decis să facă un lucru care i-a șocat atât pe vecini cât și pe anchetatori.

12 nov. 2022, 13:37
Un bărbat din Fălticeni a decis să se sinucidă din cauza sărăciei. Gestul terifiant pe care l-a făcut înainte să își pună capăt zilelor

Un bărbat din Fălticeni a decis să își pună capăt zilelor din cauza sărăciei și singurătății în care trăia de câțiva ani buni. Ce i-a șocat pe anchetatori, dar și pe vecini este faptul că bărbatul în vârstă de 53 de ani ales să își anunțe gestul extrem printr-un bilet pe care le-a lipit pe ușa apartamentului său.

Citește și Un șofer din București s-a răsturnat cu mașina într-o groapă semnalizată. Bărbatul s-a ales cu câteva răni ușoare

Bărbatul se numește Vasile Florin Mangher și se pare, că înainte de a-și pune capăt zilelor a luat în calcul toate ipotezele așa că și-a planificat gestul pas cu pas.

Înainte de a-și încheia toate socotelile cu viața, bărbatul în vârstă de 53 de ani a scris un bilet prin care își anunța gestul, după care l-a lipit pe ușa apartamentului său pe care a lăsat-o întredeschisă.

Biletul a fost văzut de către un vecin care a alertat autoritățile.

Imediat, la fața locului s-au deplasat oamenii legii care au avut parte de o imagine halucinantă atunci când au intrat în apartamentul lui Florin Magher.

Polițiștii l-au descoperit pe bărbat întins pe patul din dormitor cu o pungă de plastic trasă pe cap, în care avea introduse furtunurile a două butelii cu gaz care erau pornite.

Echipajul medical sosit la fața locului a început imediat, manevrele de resuscitare, însă din păcate, au fost zadarnice așa că medicii s-au văzut nevoiți să îi constate decesul bărbatului.

Pe lângă biletul de pe ușă, Vasile Florin Mangher a mai lăsat un bilet de adio pe care oamenii legii l-au găsit în dormitorul acestuia.

Potrivit autorităților, bărbatul a scris în biletul de adio că recurge la acest gest din cauză că este  ”bătrân, bolnav, singur și sărac”.

Cu toate că bărbatul și-a motivat gestul extrem, oamenii legii au deschis o anchetă care va stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Citește și Mesaj sfâşietor trimis iubitului de fiica preotului din Maramureş, chiar înainte să se sinucidă: „Sper să mă ierţi că nu am avut puterea să continuu, dar te iubesc enorm!”