Un bărbat din Galaţi, lăsat fără testicul de soţia sa

O femeie din Galaţi i-a smuls testiculul soţului ei, pentru că a lovit-o într-o criză de gelozie. Femeia a chemat ambulanţa abia după 12 ore, iar medicii nu au mai putut face nimic. Bărbatul va rămâne cu un singur testicul.

27 apr. 2015, 14:44
Un bărbat din Galaţi, lăsat fără testicul de soţia sa

Incidentul a avut loc în localitatea gălăţeană Valea Mărului. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a făcut o criză de gelozie după ce a băut prea mult, potrivit România TV. S-a luat la ceartă cu soţia, apoi a lovit-o. Femeia nu s-a lăsat mai prejos şi s-a răzbunat crunt: a tras cu atâta putere de testicul până l-a smuls. Apoi l-a pus într-o pungă şi a sunat la ambulanţă abia după 12 ore.

„La sosire, medicii au fost întâmpinaţi de pacient, care avea într-o pungă testiculul extras de soţie. În urmă cu 12 ore suferise un traumatism testicular. Soţia i-a extras un testicul„, a declarat directorul SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.

Pentru că a ajuns prea târziu, medicii nu au mai putut să-i reimplanteze testiculul bărbatului.Violenţa este un blestem în România, nu învăţăm să ne controlăm. Această agresiune are un caracter simbolic, poate inconştient pentru agresoare. Orice plagă de genul ăsta poate fi rezolvată prin reimplantare, dar în niciun caz după un număr de ore. Cu un singur testicul poţi să îţi faci treaba foarte bine„, a declarat medicul.

Politiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

CITEŞTE ŞI: Violenţă extremă în Dâmboviţa. Femeie bătută cu bâta de baseball de soţ