Violenţă extremă în Dâmboviţa. Femeie bătută cu bâta de baseball de soţ

O femeie de 36 de ani a fost bătută crunt cu bâta de baseball de soţul ei, pe motiv că vrea să divorţeze. Soţul o terorizează pe femeie şi pe cele două fiice ale lor de un an de zile. Acum, femeia este în stare gravă la spital, în timp ce soţul e căutat de poliţie

24 apr. 2015, 11:43
Violenţă extremă în Dâmboviţa. Femeie bătută cu bâta de baseball de soţ

În urmă cu un an, femeia din localitatea Găeşti i-a spus soţului că vrea să divorţeze, informează România TV. De atunci, bărbatul şi-a ieşit din minţi. Speriată de reacţia lui, femeia s-a mutat cu cele două fiice la mama ei. Restricţiile impuse de poliţie nu l-au descurajat pe soţul violent.

Citeşte şi O femeie a fost bătută cu o PIZZA. Tânăra a ajuns la spital cu răni grave FOTO

„A venit prin spatele meu şi m-a luat la bătaie cu bâta de baseball. Şi la mână mi-a dat cu o sticlă, eram adânc tăiată. Mă ameninţă că îmi omoară şi copiii”, a spus femeia agresată. Cei doi soţi au împreuna două fete, de 11, respectiv 17 ani. Şi ele au fost bătute crunt de tatăl lor.

„A lovit-o de foarte multe ori, dacă nu veneau vecinii o omora acolo. I-a mai spart o dată capul, pe mine mă ameninţă mereu la telefon. Ne-a bătut de foarte multe ori, mai ales pe mine, m-am dus la spital de o mie de ori din cauza lui”, a povestit fiica cea mare a cuplului. 

Bărbatul violent e căutat de poliţie, el a dispărut de acasă imediat după ce şi-a bătut soţia cu bâta de baseball.