Un bărbat din Galaţi s-a filmat în timp ce îşi bătea copiii şi i-a trimis imaginile soţiei

Un bărbat din Galaţi s-a filmat în timp ce-și bătea copiii, de 2, respectiv 5 ani, și a trimis filmarea mamei acestora, care l-a părăsit și a plecat la muncă în străinătate.

RomaniaTV.net
03 apr. 2019, 09:35
Un bărbat din Galaţi s-a filmat în timp ce îşi bătea copiii şi i-a trimis imaginile soţiei

Polițiștii s-au sesizat în urma unei plângeri și s-au deplasat la locuința bărbatului de 41 de ani, din localitatea Nicoreşti.

„Din verificări, a reieşit că în zilei de marți, în jurul orei 12,00, bărbatul i-ar fi agresat fizic filmând agresiunea cu telefonul mobil şi a trimis imaginile soţiei sale care este plecată în străinătate. Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o durată de cinci zile prin care i-au interzis bărbatului să se apropie de cei doi copii la distanţă mai mică de 100 de metri şi totodată au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Gabriela Costin.

Direcţia Generală de Protecţia Copilului Galaţi a deschis o anchetă şi i-au preluat pe cei doi copii împreună cu bunica paternă.

„Copiii au fost luaţi din spaţiul în care au fost agresaţi de tatăl lor şi sunt în loc sigur, urmând să le asigurăm acum o măsură de protecţie, ori un plasament la familie extinsă, ori plasament la un asistent maternal. Sunt împreună cu bunica paternă, iar copiii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, nu au semne de violenţă. Cazul era la noi în evidenţă, monitorizăm cazul pentru că este vorba de un părinte violent. Decăderea de drepturi a tatălui poate fi hotărâtă doar de instanţă”, a declarat directorul adjunct al instituţiei, Ion Groza.


loading...
Partenerii noștri