Un bărbat din Iaşi a dispărut fără urmă. Fosta lui soţie a primit de la el un apel video bizar

Constantin Carp, un ieșean în vârstă de 40 de ani, a dispărut fără urmă. Din câte se pare, pe data de 1 august, la ora 6:00, ar fi trebuit să se îmbarce în avionul care duce spre Londra, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

07 sept. 2018, 16:36
Un bărbat din Iaşi a dispărut fără urmă. Fosta lui soţie a primit de la el un apel video bizar

Se pare că, în noaptea de 31 iulie spre 1 august, bărbatul a rămas la un prieten care locuiește în zona Nicolina. De la el ar fi plecat cu un taxi către aeroport. Lucrurile din acel moment au inceput să devină complicate.

Fosta lui soție a povestit că pe data de 1 septembrie, la ora 15:00, a fost contactată de către bărbat printr-un apel video. Acesta s-ar fi aflat într-o pădure.

„Pe data de 1 septembrie, pe la ora 3, m-a contactat printr-un apel video. Era într-o padure, întins cu un rucsac sub cap. Mi-a spus că nu trebuie să mă simt vinovată pentru ceea ce va face el… Mi-a spus să fiu fericită și să-mi văd de viață”, a spus fosta lui sotie, potrivit bzi.ro.

În urmă cu aproape două săptămâni, cei doi au divorțat. „Eu nu am crezut că divorțul îl va afecta… Am căzut de acord amandoi să divorțăm. Nu ne mai înțelegeam. Nu părea afectat, dar s-a ajuns aici”, a completat femeia. 

„Am mers la poliție și am povestit ce s-a întâmplat. Oricum, cred că s-ar putea face ceva. El are telefonul închis. S-a închis in timp ce vorbea cu mine. De atunci nu a mai răspuns si nici nu a mai intrat pe internet”, a completat fosta soție a bărbatului.

Femeia a mai declarat, că tot pe data de 1 septembrie Constantin Carp l-a sunat și pe tatăl lui. „Tot pe data de 1, pe la 9 dimineața, l-a sunat pe tatăl lui. I-a spus că a ajuns în Anglia. I-a spus pentru prima dată ‘saru’mana, tata’. I-a spus că nu crede că se va mai întoarce vreodată”, a mai spus femeia.

Poliţistii au deschis o anchetă și cer oamenilor care au informații cu privire la persoana în cauză să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție.