Un bărbat din Iaşi s-a sinucis după ce a aflat că fiica lui de 15 ani a rămas gravidă

Dramă într-o familie din Iaşi. Un bărbat s-a sinucis după ce a aflat că fiica lui de 15 ani a rămas gravidă. La scurt timp după ce adolescenta i-a dat vestea, și-a pus ștreangul de gât. Nu s-a gândit nici o secundă că tatăl ei va recurge la un asemenea gest extrem.

06 mart. 2021, 19:48
Un bărbat din Iaşi s-a sinucis după ce a aflat că fiica lui de 15 ani a rămas gravidă
Dramă într-o familie din Iaşi.

Un bărbat din Iaşi s-a sinucis după ce a aflat că fiica lui a rămas însărcinată. Viorel Ioan Ciofu, în vârstă de 42 de ani  locuia în satul Domnița împreună cu soția sa și cei trei copii. Pe 2 martie, bărbatul a decis să-și încheie socotelile cu viața.

Citeşte şi: Percheziţii în Iaşi. Anchetatorii au destructurat o rețea de trafic de droguri. 17 persoane au fost reţinute

Soţia l-a găsit pe bărbat spânzurat în grădina din spatele casei. A înlemnit când l-a văzut și a sunat la numărul unic de urgențe 112 să anunțe tragedia. Imediat la fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Era decedat de câteva ore.

Lumea din sat vorbește despre tragedie și pune sinuciderea bărbatului pe seama veștii pe care ar fi primit-o acesta recent de la fiica lui în vârstă de 15 ani. Adolescenta are o relație cu un tânăr mai mare decât ea.

Un bărbat din Iaşi s-a sinucis după ce a aflat că fiica lui a rămas însărcinată

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Acum, familia Ciofu se pregătește de înmormântare. Primarul comunei Țibana a precizat că va oferi un ajutor familiei.

Noi am stabilit să oferim 500 de lei ca ajutor de înmormântare. Ne pare nespus de rău de cele întâmplate”, a spus Gheorghe Rotaru, primarul comunei Țibana, potrivit BZI.ro.

Nașul de botez al tinerei care a rămas însărcinată a spus că va da și el o mână de ajutor. „Nu știu exact ce a fost…Era supărat și din cauza fetei și nici cu banii nu stătea prea bine. Mai lucra prin sat, nu avea un serviciu stabil. O să vedem cum facem cu înmormântarea și ce mai e. Așa a fost să fie. Dumnezeu să-l ierte”, a precizat bărbatul.