Un bărbat din Ilfov, arestat din greşeală şi ţinut patru zile după gratii VIDEO

Un bărbat din Ilfov a fost arestat din greşeală şi eliberat după patru zile, după ce a fost confundat cu un individ care a lovit cu maşina un poliţist şi a fugit.

17 aug. 2017, 06:14
Un bărbat din Ilfov, arestat din greşeală şi ţinut patru zile după gratii VIDEO

Silviu Podolan, un taximetrist din Ilfov, a fost ridicat de mascaţi de pe stradă după ce a fost confundat cu un individ care a lovit în urmă cu 10 zile cu maşina un poliţist şi a fugit. Şocant este că taximetristul a recunoscut că el a condus autoturismul, pentru că era confuz din cauza unui tratament pentru depresie. Acesta a fost pus într-o celulă şi a fost eliberat abia după 4 zile când anchetatorii şi-au dat seama de eroare, potrivit stirileprotv.ro.

După ce a fost pus la pământ de mascați, bărbatul a suferit un şoc şi a răspuns cu „da” la toate întrebările ce i-au fost puse.

Le-am spus că am fost. A fost o reacţie de şoc şi neştiind ce să spun, mi-au spus să le zic pe cine vreau să ascund, cu cine am mai fost, să îi duc la adresa celui care a fost cu mine. N-am ştiut, am mers unde mergeau ei, mi-au zis ceva de Sinteşti. La Poliţia Măgurele le-am zis că nu am fost eu, că nu am participat eu, şi au zis că aduc martori să mă recunoscă. Nu ştiu pe cine au adus că treaba s-a oprit şi m-au reţinut„, a spus bărbatul.

Silviu Podolan va cere despăgubiri anchetatorilor după ce se va dovedi că este nevinovat. Adevăratul făptaş nu a fost nici până la acest moment prins.

Citeşte şi Cel mai ghinionist hoţ? A sunat din greşeală la poliţie în timp ce fura fier vechi