Un bărbat din judeţul Cluj şi-a luat viața în ziua alegerilor. Ce a scris în biletul de ADIO

Polițiștii clujeni au deschis o anchetă după ce un bărbat de 56 de ani din Turda și-a încheiat socotelile cu viața, chiar în ziua alegerilor prezidențiale. Motivul pentru care bărbatul s-a sinucis se pare că ar fi o ceartă cu soția.

03 nov. 2014, 15:04
Un bărbat din judeţul Cluj şi-a luat viața în ziua alegerilor. Ce a scris în biletul de ADIO

Un tânăr de 36 de ani din Turda a sesizat Poliția, duminică, cu privire la decesul unui bărbat de 56 de ani din Turda, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi Deznodământ TRAGIC. Un bărbat s-a sinucis crezând că a omorât doi oameni într-un accident rutier VIDEO

Acesta era spânzurat cu o funie de un copac. În urma examinării sumare a cadavrului nu au fost idetificate urme de violență, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care bărbatul și-ar fi luat viața”, a declarat Simona Vîrci, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Citeşte şi GEST EXTREM: Un băiat de 14 ani din Brăila s-a spânzurat în podul casei

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul s-ar fi sinucis din cauza unor neînțelegeri și certuri repetate cu soția sa. Bărbatul a lăsat și un bilet de adio, în care își explică gestul, bilet care a fost găsit în buzunarul hainei sale.

Aceleași surse au mai precizat că în biletul pe care bărbatul îl avea în buzunar, scria că își ia adio de la cei trei copii pe care îi avea.