Un bărbat din judeţul Neamţ şi-a incendiat fiica şi soacra VIDEO

Venit beat de la cârciumă, un bărbat din Neamţ şi-a incendiat fiica şi soacra. Ambele femei au fost transportate la spital cu arsuri grave. Incendiatorul a fost internat la psihiatrie.

RomaniaTV.net
29 aug. 2012, 19:54
Un bărbat din judeţul Neamţ şi-a incendiat fiica şi soacra VIDEO

Tatăl meu ne-a dat foc, pentru că a băut până când n-a mai putut. Nu i-a zis nimeni niciun cuvânt şi a zis că se duce şi ia benzină şi ne dă foc„, a spus tânăra.

Fata a fost rănită pentru că a încercat să-şi apere bunica. Bătrână a fost stropită cu benzină şi a luat foc de la sobă. În acelaşi fel a fost rănită şi tânăra.

O vecină a văzut incendiul şi a sunat la 112. Fata de 20 de ani şi bunica ei de 81 de ani au fost duse în stare critică la spital. Ele au arsuri de gradele 1, 2 şi 3 pe 25% din suprafaţa corpului.

Soţia incendiatorului duce de când se ştie o viaţă de coşmar lângă bărbat.

În România nu se aplică nicio lege pentru femeile maltratate. Sunt tăiată toată din cap până în picioare de către soţul meu. În seara asta a zis că ne omoară pe toate. Pe mine, pe fetiţa mea de 20 de ani şi pe mama mea„, a spus femeia.

Soţia incendiatorului lucrase 10 ani în Italia pentru a ridica o casă şi reuşise să-şi îndeplinească visul. Acum totul a fost făcut scrum. Soţul ei a suferit şi el arsuri pe 15% din suprafaţa corpului. El este internat acum în secţia de psihiatrie, se află sub paza poliţiei şi este cercetat pentru tentativă de omor.