Un bărbat din Kuweit a dispărut în zona Cheia

Un cetățean kuweitian a dispărut în cursul zilei de miercuri. Polițiștii prahoveni și echipajele ISU Prahova desfășoară căutari intense în zona satului Cheia.

06 aug. 2015, 18:41
Un bărbat din Kuweit a dispărut în zona Cheia

MOHAMED TA ALBAGHLI, în vârstă de 79 de ani, a dispărut miercuri, după ce ar fi plecat să se plimbe prin comuna Măneciu, satul Cheia și nu ar mai fi revenit la pensiunea în care se cazase.

Bărbatul are aproximativ 1,75 m înălțime, constituție astenică, părul tuns scurt, ten măsliniu, mustață și poartă ochelari de vedere.

La data dispariției, acesta era îmbrăcat într-un veșmânt tradițional arab, de culoare albă, avea capul descoperit și folosea un baston din lemn de culoare neagră, cu inscripții argintii cu caractere arabe.

Polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, cu sprijinul jandarmilor, pompierior și al unor reprezentanți ai Romsilva, împreună cu voluntari, au demarat căutările pentru a-l găsi pe cel dispărut.

Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la găsirea cetățeanului kuweitian sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.