Un bărbat din Maramureş şi-a dat foc, apoi a scos hainele, a mers acasă şi s-a culcat. Fratele său l-a găsit a doua zi, în stare gravă

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din judeţul Maramureş s-a autoincendiat, apoi şi-a stins singur hainele de pe el şi a mers acasă şi s-a culcat. Peste noapte, starea lui s-a agravat, iar dimineaţă a fost găsit de către fratele lui, care a solicitat ajutor medical.

11 oct. 2022, 18:02
Un bărbat din Maramureş şi-a dat foc, apoi a scos hainele, a mers acasă şi s-a culcat. Fratele său l-a găsit a doua zi, în stare gravă

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Sighetu Marmaţiei. Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Maramureş, marţi, un bărbat a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical, anunţând că l-a găsit pe fratele său în pat, simţindu-se rău şi având urme de lovire pe corp.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au aflat că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, îşi dăduse singur foc, în noaptea precedentă, potrivit News.ro.

El a mers în grădina din spatele casei, s-a autoincendiat, apoi a mers într-o vale din sparele locuinţei, şi-a stins hainele, a revenit, a intrat în casă, s-a schimbat şi s-a băgat în pat.

Nu se ştie cauza pentru care maramureşeanul a recurs la acest gest.

Citeşte şi: Accident grav în Bihor, un bărbat și o femeie au murit pe loc. Un adolescent a fost preluat cu elicopterul SMURD

Bărbatul a fost dus iniţial la Spitalul din Sighetu Marmaţiei în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar medicii de acolo au propus transferul acestuia în Bucureşti, la o unitate specializată în tratarea pacienţilor arşi.

”În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor  împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Maramureş.

Citeşte şi: Un preot care se grăbea să ajungă la racla cu moaștele Cuvioasei Parascheva a produs un accdent grav în Iași. Mașina clericului era plină cu pelerini