Un preot care se grăbea să ajungă la racla cu moaștele Cuvioasei Parascheva a produs un accdent grav în Iași. Mașina clericului era plină cu pelerini

Accident grav în Iași. Un preot vitezoman care se grăbea să ajungă la pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva a produs un accident grav în urma căruia o femeie a fost rănită grav și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

11 oct. 2022, 14:27
Un preot care se grăbea să ajungă la racla cu moaștele Cuvioasei Parascheva a produs un accdent grav în Iași. Mașina clericului era plină cu pelerini

Accident grav foarte aproape de locul unde se desfășoară pelerianjul Sfintei Cuvioase Parascheva. Un preot care se grăbea să ajungă la racla cu moaștele Ocrotitoarei Moldovei s-a izbit de o altă mașină la volanul căreia se afla o femeie.

Citește și Motociclistul împlicat în accident cu Monica Macovei, transferat la Spitalul Floreasca. Noi detalii din anchetă

Vinovat de producerea accidentului este chiar preotul care nu a acordat prioritate într-o intersecție. Autoturismul înmatriculat în Sibiu era plin de pelerini.

Din păcate, șoferița care circula regulamentar a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Imediat, la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție, dar și un echipaj SMURD care a preluat-o pe femeie și a transportat-o de urgență la spital.

Șoferii implicați în acest incident au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative.

Acesta nu este singurul incident. Și în județul Vaslui, la limita cu județul Iași, s-a petrecut un accident în care a fost implicată o mașină înmatriculată în Galați, în care se aflau patru pelerini care se întorceau de la Cuvioasa Parascheva.

Șoferița vinovată de accident a mărturisit că nu a dormit toată noaptea și a ațipit preț de câteva secunde. Aceasta a pierdut controlul volanului și s-a rărsturnat în afara părții carosabile. Două femei și un bărbat au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui cu răni grave.

Citește și Veste bună pentru șoferi! Constatarea amiabilă în caz de accident va putea fi completată pe telefon. Cum funcționează ”Amiabila”