Un bărbat din Mehedinţi a făcut infarct, în timpul unei greve, deoarece nu şi-a primit salariul

Un bărbat din Mehedinţi, angajatul unei firme ce aparţine de Termocentrala Halânga, a făcut infarct la locul de muncă. Bărbatul nu mai primise salariul de două luni, iar conducerea firmei anunţase că va face şi disponibilizări.

12 apr. 2013, 05:49

O situaţie revoltătoare a avut loc la Mehedinţi, după ce un bărbat supărat că nu şi-a primit banii de două luni de zile, a făcut infarct la locul de muncă. El era angajat al unei firme ce aparţine de Termocentrala Halânga şi unde, în ultimul timp, au fost anunţate disponibilizări, potrivit România TV.

Citeşte şi Un bărbat a fugit în căutarea unei vieţi mai bune, dar a murit în trenul de aterizare al avionului

Muncitorul în vârstă de 51 de ani a participat la un proces spontan organizat în timpul unor lucrări de întreţinere la termocentrală. Angajaţii au avut o serie de discuţii aprinse cu directorii firmei. Din cauza problemelor cardiace şi a supărării puternice, bărbatul s-a prăbuşit la pământ în timp ce fuma o ţigare pentru a se calma. Cu toate că o ambulanţă a ajuns la faţa locului şi medicii au încercat să îl resusciteze pentru două ore, nu s-a mai putut face nimic. Inspectoratul Teritorial de Muncă a pornit de o anchetă pentru a stabili dacă incidentul poate fi considerat un accident de muncă.

Citeşte şi Bărbat mort pe linia tramvaiului 1, în zona Obor din Capitală