Un bărbat din Oituz şi-a ucis nepotul, apoi s-a spânzurat

Caz şocant în Oituz. Un bărbat şi-a ucis nepotul, apoi s-a sinucis, informează România TV. Din primele informaţii furnizate de anchetatori, copilul a fost lovit cu un obiect dur.

RomaniaTV.net
01 mart. 2012, 15:27
Un bărbat din Oituz şi-a ucis nepotul, apoi s-a spânzurat

Agresorul a fost găsit mort de un vecin îngrijorat că n-a mai ieşit din casă. Bărbatul era spâzurat şi lăsase un bilet prin care îi îndemna pe cei care îl găsesc să caute prin casă.

„Am fost înştiinţaţi de comiterea unei crime în localitatea Oituz. Autorul crimei s-ar fi sinucis. O echipă se va deplasa la locul crimei pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul”, a declarat la România TV purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bacău, Felix Bănilă.

O a doua descoperire macabră a fost făcută într-o altă cameră. Nepotul agresorului era şi el mort, cel mai probabil din luna ianuarie, de când nu a mai fost văzut de localnici.

„Există două persoane decedate, una prin spânzurare şi cealaltă prezintă plăgi la nivelul encefalic. Echipajele Serviciului de Ambulanţă au constatat decesul şi au predat cadavrele către organele de cercetare penală care urmează să stabilească împrejurările în care s-au petrecut evenimentul. Serviciul de Ambulanţă Bacău a fost alertat în jurul orei 16.30 de către o persoană care a observat una dintre cele două persoane decedate. Nu cunoaştem ora la care s-a produs evenimentul”, a declarat la România TV Adrian Colibaba, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bacău.

Tânărul se întorsese la începutul anului de la muncă din Spania, iar vecinii spun că a avut o ceartă cu unchiul său legată de plata lemnelor pentru încălzirea casei în care locuiau.

Poliţia continuă cercetările.