Un bărbat din Olt a scăpat miraculos după ce un par de doi metri i-a străpuns corpul VIDEO

Accident teribil în localitatea Dumitreşti, judeţul Olt. Un bărbat de 51 de ani a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce a căzut dintr-un copac, iar un par de aproape doi metri i-a străpuns corpul. Totul s-a petrecut în timp ce bărbatul culegea pere. Îngroziţi, vecinii au chemat imediat salvarea.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 10:55
Un bărbat din Olt a scăpat miraculos după ce un par de doi metri i-a străpuns corpul VIDEO

Bărbatul a căzut din pom dintr-un arac lung de doi metri, iar pentru că nu putea fi urcat în ambulanţă medicii au cerut ajutorul localnicilor. Unul dintre ei a adus o drujbă iar şoferul ambulanţei a tăiat aracul astfel încât pacientul a putut fi aşezat pe targă.

Bărbatul a fost transportat apoi la spitalul din Craiova.

„Culegea pere, s-a dezechilibrat, a căzut într-un par înalt, de 2-3 metri, era conştient”, a declarat Marian Oancea, de la ambulanţa Olt.

Medicii spun că printr-o minune l-au găsit pe bărbat în viaţă.

„Spre norocul lui pentru că i-a intrat pe sub piele, pe sub muşchi, cred că i-a atins şi coastele şi a ieşit exact pe splină. Era palid, vorbea, se văita că nu are aer”, a explicat Iustina Doinea, medic Ambulanţa Olt.

La spital, medicii au cerut ajutorul unei echipe de la descarcerare după care l-au operat. Bărbatul va rămâne internat până când îşi va reveni în totalitate.