Un bărbat din Olt și-a omorât concubina cu securea, supărat că femeia a băut mai mult decât el

O femeie de 42 de ani, din Olt, a fost ucisă de concubinul ei, un bărbat în vârstă de 34 de ani, care s-ar fi supărat că aceasta a băut mai mult decât el.

10 ian. 2024, 16:33
Un bărbat din Olt și-a omorât concubina cu securea, supărat că femeia a băut mai mult decât el
Crimă șocantă în județul Olt

Crimă șocantă în județul Olt. Bărbatul, supărat că partenera sa a băut mai mult decât el, a folosit o secure pentru a o ucide pe aceasta. Femeia a fost lovită de mai multe ori, în urma unui conflict care ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool.  Individul a fost reținut miercuri de procurori, fiind cercetat pentru infracțiunea de omor.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ: O nouă crimă șocantă cutremură România! O femeie din Zalău a murit, după ce a participat alături de soț la o petrecere

Crima a avut loc la domiciliul bărbatului din Piatra-Olt, după ce între victimă și concubinul ei ar fi izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool. Femeia ar fi băut mai mult decât decât iubitul ei, iar acesta s-a înfuriat.

„În cursul zilei de 09.01.2024, lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat cercetarea la faţa locului şi activităţi investigative, urmare unui apel către Poliţia oraş Piatra-Olt, cu privire la faptul că, la data de 09.01.2024, în jurul orei 20,30, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan generat de faptul că victima C. I.(42 ani) a consumat mai mult alcool decât concubinul său, inculpatul F. A.-V.(34 ani), acesta i-a aplicat multiple lovituri cu o secure, respectiv cu muchia, cât şi cu coada, provocându-i victimei leziuni care la scurt timp au condus la decesul acesteia”, au informat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, conform Agerpres.

Citește și: Crimă șocantă în Sicilia! Două românce au fost găsite moarte la câteva sute de metri distanță una de alta

Din concluiile preliminare ale medicilor legiști a reieșit că moartea femeii a fost una violentă și a fost cauzată de o hemoragie internă, consecința multiplelor leziuni traumatice ce s-ar fi putut produce cu un corp dur tăietor.

Bărbatul reținut pentru omor va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.