Un bărbat din Sibiu a stat două zile cu cadavrul iubitei în casă. Motivul incredibil pentru care nu a anunţat autorităţile

Un bărbat din Sibiu a stat cu cadavrul iubitei în casă două zile, fără să anunțe pe nimeni. Potrivit primelor informații date de medicii legiști, femeia ar fi suferit un infarct provocat de o supradoză, după ce ar fi consumat ciuperci halucinogene.

11 iul. 2023, 20:26
Un bărbat din Sibiu a stat două zile cu cadavrul iubitei în casă. Motivul incredibil pentru care nu a anunţat autorităţile

Descoperirea macabră a fost făcută de o rudă a femeii într-un apartament din Valea Aurie, din Sibiu. Pentru că nu mai răspundea la telefon, mătușa femeii a intrat în apartament acolo unde a avut un şoc. Şi-a descoperit nepoata moartă, în timp ce iubitul acesteia se afla în casă drogat.

Potrivit primelor informații date de medicii legiști, femeia ar fi suferit un infarct provocat de o supradoză. Ar fi consumat ciuperci halucinogene, iar asta i-a adus sfârșitul.

Rudele recunosc că Florentina era consumatoare de droguri, dar îl arată vinovat de tragedie pe iubitul acesteia care după ce a ieșit din pușcărie devenise şi violent.

Potrivit acestora, iubitul ar fi stat în casă două zile cu cadavrul femeii, fără să anunțe autorităţile.

„Noi credem că el a drogat-o. Altfel de ce ar fi stat cu mortul în casă două zile, de ce nu a anunțat poliția, de ce nu și-a anunțat rudele? Mătușa lui a intrat peste el în casă fiindcă de două zile nu i-a mai răspuns la telefon. Ea a fost cea care i-a găsit acolo.

Ea, decedată, iar el, într-o stare de nedescris. Sută la sută era drogat. Apoi a fost anunțată și poliția, iar trupul a fost dus la Medicina Legală”, spune nepoata femeii decedate, potrivit Ora de Sibiu.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul persoanei.

Citeşte şi: Un meseriaş a pierdut la păcănele banii primiţi de la client pentru construirea unei case. Ce riscă meşterul pentru paguba de peste 23.000 de euro