Un bărbat din Slatina a fost arestat. Nu purta masca de protecție și a agresat un polițist

Un bărbat din Slatina a fost oprit de oamenii legii pentru că nu purta mască de protecție a fost arestat după ce a agresat un polițist. Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

02 dec. 2020, 14:10
Un bărbat din Slatina a fost arestat. Nu purta masca de protecție și a agresat un polițist

Un bărbat din Slatina a fost arestat. Oamenii legi l-au reținut inițial pe bărbat pentru 24 de ore sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ultraj, iar la data de 30 noiembrie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. O patrulă din cadrul municipiului Slatina s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Libertății, din localitate, un bărbat nu purta masca de protecție.

Citește și: Coadă uriașă la Institutul Cantacuzino. Oamenii au mers să cumpere un supliment imuno-stimulator

La solicitarea polițiștilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv atât verbal cât și fizic, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea acestuia, conform olt-alert.ro.

„În timpul procedurii de încătușare, bărbatul a opus rezistență, a încercat să lovească polițiștii cu capul în față și s-a împins peste un polițist, căzând peste un gard metalic, polițistul suferind traumatisme la nivelul mâinii stângi și a feței”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Un bărbat din Slatina a fost arestat. Bărbatul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt.

BILANȚ CORONAVIRUS 2 DECEMBRIE

Grupul Pentru Comunicare Strategică a anunţat 4.916 de noi cazuri COVID-19 după efectuarea a 15.701 de teste în ultimele 24 de ore. 135 de infectate cu coronavirus au murit. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.529. Dintre acestea, 1.260 sunt internate la ATI.

Până astăzi, 2 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 484.550 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.916 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 822 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. 371.231 de pacienți au fost declarați vindecați.