Un bărbat din Suceava aflat la cules de sparanghel în Germania a murit. Soţia lui neagă că ar putea fi coronavirus

Nicolae Bahan, un bărbat din Suceava care a mers la cules de sparanghel în Germania a murit în cursul zile de sâmbătă. Suceveanul avea doar 54 de ani, era din Solca și se afla la o fermă situată la circa 40 de km de Freiburg de aproximativ trei săptămâni. 

RomaniaTV.net
13 apr. 2020, 16:06
Un bărbat din Suceava aflat la cules de sparanghel în Germania a murit. Soţia lui neagă că ar putea fi coronavirus

Nicolae Bahan era în Germania împreună cu soția, iar decesul s-a înregistrat sâmbătă, 11 aprilie. Silvia Bahan, soția bărbatului, a declarat că așteaptă ca medicii legiști germani să-i spună concluziile în ceea ce privește decesul.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu susţine că autorităţile locale au luat măsurile împotriva coronavirusului. „Este o ipocrizie ce face domnul Orban”

„În Germania nu se lucrează pentru că e Paștele. Marți mi s-a spus că voi ști cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă. Acum mi s-a spus să stau în cameră și să nu merg la muncă. Am vorbit cu o firmă din Arbore și a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă. Și firma unde am lucrat cu soțul a promis că ne ajută cu repatrierea”, a mărturisit Silvia Bahan.

Întrebată dacă soțul era suspect de îmbolnăvire cu noul coronavirus, femeia a negat acest aspect și a precizat că acesta nu a prezentat simptome, cum nici ea nu are vreo problemă medicală.