Un bărbat din Suceava, suspectat că şi-ar fi omorât mama imobilizată la pat

Un bărbat din localitatea suceveană Cacica este cercetat de poliţie, fiind suspectat că, pentru o moştenire, şi-ar fi omorât mama care era imobilizată la pat.

14 mai 2014, 10:22
Un bărbat din Suceava, suspectat că şi-ar fi omorât mama imobilizată la pat

Bătrâna, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită moartă, în noaptea de marţi spre miercuri, în casa în care locuia împreună cu fiul său, în Cacica, scrie Agerpres.

Citeşte şi CRIMĂ ŞOCANTĂ la Sibiu. Proprietarul unui apartament, suspectat că şi-a ucis chiriaşul

Femeia era imobilizată la pat de mai mulţi ani, iar una dintre fetele acesteia avea grijă de ea. Marţi seara, una dintre fete s-a certat cu fratele ei, aflat în stare avansată de ebrietate. Potrivit Poliţiei, Silvestru Dumitrescu, în vârstă de 61 de ani, s-ar fi certat cu sora lui din cauza casei mamei, pe care amândoi o revendică. Scandalul ar fi avut loc în casa fetei bâtrânei, iar agresorul a fost dat afară pentru că era băut. Bărbatul s-a întors acasă, iar, ulterior, bătrâna a fost găsită decedată şi cu vânătăi pe corp.

Poliţiştii l-au găsit prin sat pe suspect şi l-au ridicat pentru audieri. În cursul zilei de miercuri, se va efectua necropsia bătrânei, iar legiştii vor spune cu exactitate dacă a fost vorba despre o agresiune.

Citeşte şi Craioveancă găsită moartă în casă. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori