Un bărbat din Tulcea, reţinut după ce, în timpul unei altercaţii, şi-a împuşcat mortal fratele

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Tulcea, a fost reţinut după ce, în timpul unei altercaţii în care au fost implicaţi mai mulţi membri ai familiei sale şi un alt grup de persoane, şi-a împuşcat mortal fratele şi a rănit un alt bărbat.

11 apr. 2017, 09:58
Un bărbat din Tulcea, reţinut după ce, în timpul unei altercaţii, şi-a împuşcat mortal fratele

Din probele administrate până la acest moment a rezultat că, în noaptea de duminică spre luni, în faţa unui bar din oraşul Măcin a avut loc un conflict între un grup de persoane, format din Dănuţ Ene, doi fraţi ai acestuia şi tatăl lor, pe de o parte, şi un alt grup de persoane, potrivit rechizitoriului întocmit de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, scrie mediafax.ro.

La un moment dat, Dănuţ Ene, aflat în stare avansată de ebrietate, a tras două focuri cu o armă de vânătoare, pe care o deţinea ilegal, în direcţia unui oponent. El l-a rănit pe acesta dar, în acelaşi timp, şi-a împuşcat mortal şi unul dintre fraţi.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus reţinerea tânărului pe o perioadă de 24 de ore, pentru omor, tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi contrabandă.

Marţi, acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi SCANDAL cu împuşcături într-un bar din Tulcea. Un bărbat a fost ucis