Un BĂRBAT din Vaslui şi-a prins SOŢIA în PAT cu PRIMARUL COMUNEI. Cum s-a terminat totul FOTO

Primar dispărut de câteva zile după o aventură cu o localnică. Se întâmplă într-o comună din Vaslui, acolo unde bărbatul înşelat şi-a prins soţia şi primarul chiar în timpul unei partide de sex. De teama soţului, cei doi au fugit dezbrăcaţi prin lanul de porumb.

RomaniaTV.net
06 aug. 2014, 07:27

Ion Costin, un bărbat din comuna Poeneşti, judeţul Vaslui, îl acuză pe primarul comunei ca a râvnit la soţia lui, Maricica. Bărbatul înşelat susţine că şi-a prins nevasta în braţele edilului de 75 de ani. De ruşine, nevasta a fugit de acasă, ca apoi să spună că a fost violată, potrivit Libertatea.

Citeşte şi Un român înşelat după ŞAPTE ANI de relaţie se răzbună pe iubită într-un mod INEDIT VIDEO

Mai mult, se pare că soţul bănuia că soţia sa are bucurii la primarul comunei, Gheorghe Poede, iar la sfârşitul săptămânii trecute i-a prins în fapt, cei doi fugind dezbrăcaţi prin lanul de porumb când au fost descoperiţi.

Am suspectat eu ceva, aşa că duminică m-am dus acasă pe ascuns. Am văzut maşina Primăriei la poartă, aşa că mi-am dat seama imediat că e ceva necurat. M-am descălţat să nu fac zgomot şi am intrat tiptil în casă. I-am găsit în bucătărie, în fapt. Primarul, în fundul gol, şi soţia, la fel. Primarul a fugit cu pantalonii în vine în maşină, iar soţia, goală, a luat-o la fugă prin porumbul din spatele casei. De atunci nu s-a mai întors acasă„, a povestit bărbatul, resemnat de cele întâmplate.

Citeşte şi VIRAL: Cum a aflat un bărbat ca este înşelat de soţie şi ce metoda INCREDIBILĂ de răzbunare a ales

Inedit este faptul că primarul nu a mai fost de găsit, în timp ce Maricica s-a refugiat la casa părinţilor ei, din comuna vecină. Într-un final, ea a negat că şi-ar fi înşelat soţul şi acum îl acuză pe bătrânul primar de viol.

Am spălat toată ziua covoare şi m-am udat, aşa că m-am dus în casă să mă spăl, să mă schimb. După aceea, m-am aşezat pe pat şi am adormit. Deodată m-am trezit cu primarul peste mine şi chiar atunci a apărut şi bărbatul meu„, a explicat Maricica.