Un bărbat din Vrancea a sunat la 112, spunând că şi-a ucis concubina. Ce s-a întâmplat în realitate

Un bărbat din localitatea vrânceană Gugeşti s-a ales cu dosar penal după ce a anunţat la 112 că şi-a ucis concubina. Bărbatul a făcut această sesizare pentru a arăta condiţiile în care locuiesc femeia şi fiul ei.

28 aug. 2019, 14:01
Un bărbat din Vrancea a sunat la 112, spunând că şi-a ucis concubina. Ce s-a întâmplat în realitate

Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Gugeşti, în vârstă de 56 de ani, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa, în timp ce se afla la locuinţa acesteia.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la adresa respectivă şi au identificat apelantul, care a precizat că sesizarea făcută nu este reală. Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul a solicitat intervenţia poliţiei pentru a arăta condiţiile de igienă în care locuieşte concubina lui, împreună cu fiul lor.

Totodată, în urma cercetărilor desfăşurate, poliţiştii i-au identificat pe femeia şi pe copilul în cauză, constatând că nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.